Prijsofferte & boeken

De prijs die we voor u berekenen is een All-in prijs. U betaalt bij ons na het vervoer met de paardentaxi niets extra (tenzij natuurlijk uw paard langer dan de voorziene tijd nodig heeft om te laden, of bij extreme file of andere reden van vertraging langer dan 45min).

Bij de berekening van de prijs voor een rit met de paardentaxi houden daarom we rekening met de volgende parameters:

reisduur, kilometerheffing, dieselprijs aan de tank, aantal paarden, km’s leeg (dit zijn de km’s naar de vertrekplaats), de km’s mét paard op het transportmiddel, gebruik zadelkamer, reinigen en ontsmetten voertuig, ondernemingsverzekering, onderhoudskosten, hooi, gebruik van walkie talkie, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, diesel, chauffeur, …

Via onderstaand contactformulier kan u een offerteaanvraag indienen.
Dit is geheel vrijblijvend uiteraard. Nadat we de offerte aanvraag ontvangen hebben zullen we u zo snel mogelijk een prijsofferte mailen. U kan dan beslissen of u de rit wenst te boeken.
Vervolgens ontvangt u van ons een betaallink om de betaling voor het vervoer te voldoen via bancontact, paypal of overschrijving.


--> begin met de gemeente te typen, gevolgd door straat en nummer, telkens gescheiden door een komma.

--> begin met de gemeente te typen, gevolgd door straat en nummer, telkens gescheiden door een komma.


Nee, paard moet niet terugJa, op dezelfde dagJa, op een andere dag


123


VERZENDEN:
Om uw aanvraag te verzenden klikt u op de onderstaande knop "verzenden".
Wij ontvangen uw aanvraag en zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.
U ontvangt meteen na het doorsturen de bevestiging van uw offerte aanvraag in uw mailbox.
!!! OPGELET: hotmail, outlook, en andere emailadressen: onze mails komen soms onterecht IN DE SPAM box terecht! Controleer je spam box dus zeker als je, na het versturen van dit formulier, niet binnen de 5min een bevestiging hebt gekregen.

[recaptcha]

--> verschijnt er een blauw venster na het klikken op "verzenden"? Probeer in een andere browser het formulier door te sturen of stuur ons bovenstaande gegevens (je naam, van - naar adressen, aantal paarden en je keuze van vervoerder, door naar info@paardentaxi.be).